Lørdag morgen våknet hele Stavanger til helt nydelig blå himmel og masse sol! Sara, Vilde og jeg hadde egentlig allerede planlagt å gå på grilltur, så det passet helt perfekt med herlig vær! Vi pakket med oss kakao, pølser, ved og kameraer, og dro ut til Emmausbukta. Bildene taler for seg selv. Det var dødsvakkert! Selv om vi ble ganske kalde etterhvert, så var det absolutt verdt det! Sånne fine turer med venninner har alt å si når det ellers er så grått og kaldt. Og det er jo ikke akkurat vanskelig å kose seg med disse to ♥ Også Marcus da, kjæresten til Sara som var med. Hadde ikke han vært med så tviler jeg på at vi hadde fått fyr på det bålet. En fantastisk fin lørdag som ble avsluttet med vors for klassen hos Sara og Marcus senere på kvelden. Perfekt dag!

 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
AndoraHylland
Mitt navn er Andora og jeg er full av tanker og undringer. Her kommer jeg til å dele livet mitt som journaliststudent i Stavanger.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits