Stressperioden er i full gang! På tre uker skal vi ta tre eksamener og så er det juleferie! Jeg tror det er mange av oss som gleder seg veldig til jul nå. Jeg får snapper av venninner som allerede kjøpt inn julestrømper og laget risgrøt. Ofte så skriver de "Kanskje litt tidlig" eller "Ikke helt lov". Men er det ikke litt lov? Selv har jeg kjøpt meg ny julepysj og hørt på 'Home For Christmas' på repeat siden jeg kom hjem! Hjemlengselen har meldt seg, og jeg gleder meg veldig til å se familien min igjen! For ikke å snakke om at vi stresser håret av oss med lesing, pugging og oppgaveskriving! Så vi trenger å drikke kakao, høre på julemusikk og ta på oss gode, myke julesokker for å minne oss på at det snart er tid for jul og hjemmekos! Jeg vet det bare er midten av november, men i mine øyne, i krig, kjærlighet og eksamenperioder er ALT lov!

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
AndoraHylland
Mitt navn er Andora og jeg er full av tanker og undringer. Her kommer jeg til å dele livet mitt som journaliststudent i Stavanger.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits