Hodet mitt er så hvileløst. Jeg trenger utløp. Fysisk ligger energien min helt på bånn, og jeg sover som bare dét! Jeg tror det har noe med den kommende mørketiden å gjøre. (Winter is coming!). Men hjernen min får absolutt ikke fred i et eneste sekund! Hvert våkne øyeblikk farer det hundre tusen tanker igjennom hodet på en gang og jeg klarer ikke skjelne dem lenger. Jeg har på en måte diagnostisert meg selv med eksamenstress, men nå er jeg ikke sikker på om det er det heller? Hvordan skal jeg forklare det? Det er nesten som at jeg girer meg selv opp, og legger tankene opp til at det skal skje noe rundt meg hele tiden. Men så gjør det ikke det. Og da vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av energien. For et kaos.

  

I kveld har det  vært helt ille. Jeg prøver å bruke energien jeg har på å jobbe med eksamensforberedelser, men i kveld orket jeg ikke lese mer. Så jeg har vasket leiligheten, sortert og ryddet i skapene på kjøkkenet, ryddet og stelt i stand gjesterommet, vasket alle gardinene mine + to maskiner til med klær, ryddet i kjøleskapet og sett hele den nye sesongen av New Girl. Får liksom ikke ro. 

 

Jeg har begynt å meditere. Det hjelper litt. Thomas viste meg en helt genial side på nettet (bare for å drive litt reklame). Du registrerer deg, og får ti gratis dager med en slags meditasjonsguide. Jeg er foreløpig på dag nummer tre og jeg er helt avhengig! Dette har blitt min nye favoritt-del av dagen. Da lager jeg meg en kopp te, demper lyset, og bruker ti minutter på å bare slappe av og samle tankene. Lande litt. Det demper kaoset. 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
AndoraHylland
Mitt navn er Andora og jeg er full av tanker og undringer. Her kommer jeg til å dele livet mitt som journaliststudent i Stavanger.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits