Her sitter jeg å skriver midt under min siste exphil-forelesning. Kanskje litt useriøst av meg. Men dette klarte jeg bare ikke vente med å fortelle! 

 

Jeg drømmer om å bli forfatter, og jeg tror at det alltid har bodd en liten skrivespire i meg. Men ikke før i det siste har jeg begynt å skrive på noe seriøst noe. I går kveld satt jeg foran laptopen min for å se igjennom det jeg har skrevet. Det var da det falt meg inn at jeg skulle søke opp mail-adressen til min favorittforfatter og absolutte forbilde, Tom Egeland. Jeg ville sende ham det jeg hadde skrevet for å be om å få en tilbakemelding. Muligens litt far-fetched, men hvorfor ikke?

 

Imagine my excitement da jeg åpnet mailen min for fem minutter siden og så at det hadde tikket inn et svar fra the master! Han hadde lest tekstene mine, gratulert meg med journaliststudiene, gitt meg gode kommentarer og ønsket meg lykke til! Er det mulig? 

 

"Så gjelder det bare å skrive. Og Skrive. Og skrive."

"Lykke til!"

 

Safe to say så er jeg helt i ekstase akkurat nå. Det er veldig vanskelig å følge med i en knusktørr forelesning om rasjonalitetsteori. Jeg må ringe pappa. Og så må jeg slå hjul.
Oh my god!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
AndoraHylland
Mitt navn er Andora og jeg er full av tanker og undringer. Her kommer jeg til å dele livet mitt som journaliststudent i Stavanger.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits