Jeg synes det er vanskelig å tro at det nærmer seg eksamen allerede! Var ikke fadderuken i går? Eksamensnervene er selvsagt ikke-eksisterende, og jeg tar livet helt piano! (Right!) Men det er utrolig hva man kan gjøre utav å lese til eksamen! I dag rakk jeg akkurat å vaske leiligheten og ordne istand med te til lese-datene mine kom på besøk. Likevel, tror jeg ikke vi var like produktive som vi originalt planla, haha. Sara fant fram kameraet mitt, og det ble mange morsomme bilder. Vi hadde det hysterisk morsomt med de nye snapchat-funksjonene, vi satte på fin musikk, flettet hår, og fant frem gitaren. 

 

In retrospect så ble det kanskje litt lite lesing. Men det ble en helt perfekt torsdag ettermiddag! I morgen skal vi gå tur, og senere på kvelden blir det tapas-kveld hos Sara. Dagene går så fort her i Stavanger. Men de er veldig fine dager! Eksamensnerver eller ei!

Livet er veldig bra.

 
  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
AndoraHylland
Mitt navn er Andora og jeg er full av tanker og undringer. Her kommer jeg til å dele livet mitt som journaliststudent i Stavanger.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits