Zero sarkasme intended. Etter at jeg flyttet hit til Stavanger har familien min lurt veldig på hvordan det går. Av og til forteller jeg masse, legger ut i detalj om forelesninger, bøker, nye venner og en veldig hjemmekoselig leilighet. Andre ganger greier jeg bare å si at det går veldig bra! Fordi det går egentlig bare veldig bra! (For de som lurer så kan det ikke sammenlignes med Oslo i det hele tatt!) Å skrive er noe jeg vet jeg er glad i. Å skrive er noe jeg vet jeg kan. Nå kan det hende det høres ut som jeg overdriver eller pynter på det; men jeg gleder meg faktisk til å gå på skolen hver dag! Jeg vil få med meg det som foregår, og det er noe jeg interesserer meg for! Jeg tror det er det som utgjør hele forskjellen!

 

Jeg har fått det veldig fint i leiligheten min også! Jeg lurer på om jeg kanskje skal ta litt bilder og vise litt. Jeg tror det har en del å si at jeg begynner å føle meg hjemme her også. Jeg er vel den mest hjemmekjære personen jeg vet om, og i begynnelsen lengtet jeg veldig hjem til rommet mitt. Men det har gått veldig over. Jeg har jo alle tingene mine med meg, og rommet mitt hjemme skal jo ingen steder. Gode venner har jeg også fått synes jeg. Jeg trener igjen og jeg har til og med lært meg å lage mat! Eg er ikkje så gale! But all things asside, så tror jeg det viktigste er at denne gangen vet jeg at jeg klarer å si ifra hvis det ikke går bra. Og da vet jeg hva som må til. Alle dager kommer ikke til å være like bra. Jeg kommer helt sikkert til å ha dårlige perioder også. Men det er liksom greit. Jeg forventer ikke noe annet. Derfor nyter jeg det mens jeg har det så bra som jeg har det nå. Er det ikke sånn det funker? Det går bra. Det går veldig bra!

 
  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
AndoraHylland
Mitt navn er Andora og jeg er full av tanker og undringer. Her kommer jeg til å dele livet mitt som journaliststudent i Stavanger.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits